Хостинг пакети

Посетете ја страната за нарачка како би ги погледнале услугите кои ги нудиме. Со пристапување на постоечките корисници ќе може да направат нарачка на дополнителни опции.

КОРИСНИЧКИ ПРОФИЛ

Веќе имате регистрирано кориснички профил кај нас? Доколку имате, кликнете подолу за да се најавите во системот, а воедно и управувате со вашата корисничка сметка.

Најнови корисни информации

关于2024/01/23 彩虹官网故障声明 25 Jan 2024

尊敬的各位用户      我公司官网于2024年1月23日下午 到 1月24日 突然网站无法访问。   具体原因:由于域名组织ICAAN 和域名注册商1API的工作人员失职 误操作导致我公司域名dns失效,以至于我公司网站无法正常访问。 发生问题第一时间 我公司就排查故障 以及联系域名注册服务商沟通 由于时差原因 造成处理恢复速度... Повеќе »

Identity authentication notice. 2 Aug 2021

Hi   In order to provide better and longer-term services to users, the company has decided to cooperate with the requirements of the Chinese mainland authorities and comply with relevant... Повеќе »

NO VPN and Occupy bandwidth for long time 14 Apr 2020

hello, Hello everyone, Recently, in order to give users a better experience, we launched the cloud with large bandwidth cn2 access to China, but due to Hong Kong, Taiwan and Japan,   cn2... Повеќе »